Vestea ZILEI în SHOWBIZ. Smiley se întoarce la VECHEA sa DRAGOSTE
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Smiley se întoarce la vechea sa dragoste, după cum a dezvăluit Iura Luncașu. 

Smiley se întoarce la actorie. A jucat în proiectul secret „Legați” , în regia lui Iura Luncașu și, pare-se, după preselecțiile concursului „Românii au talent”, Smiley își continuă evoluția în fața reflectoarelor, ca actor. 

În octombrie, Smiley, în vârstă de 37 de ani, va începe filmările, ca actor principal, pentru comedia dramatică „O dată pentru totdeauna”.

„În câteva zile ne vom apuca din nou de filmat pentru comedia dramatică cu final pozitiv O dată pentru totdeauna, în care Smiley va avea rolul principal. Am lucrat bine împreună cu el vara aceasta și mai facem un poiect în care vor mai juca actori precum Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Sali Levent și Adelina Pestrițu într-un rol mai mic.

Știți că eu lucrez cu multe vedete pe roluri secundare și îmi place așa. Am terminat și sezonul doi din „Profu' de la Pro TV. Cu noile reguli și reglementări vom vedea când vor ajunge în cinematografe cu proiectele terminate însă vom aștepta. Am și eu o strategie și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Iura Luncaşu pentru Click!.

Tiberiu Andrei Maria, pe numele său real, a mai apărut în peliculele „Selfie”, „Oh, Ramona”, „Nașa”, „Cu un pas înainte”, „Un film Simplu” și „Triplusec”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel