Veste URIAȘĂ. Florin Piersic face ASTA la 84 de ani. "A fost ca o PREMONIȚIE, ca o fericită INTUIȚIE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Florin Piersic
Florin Piersic
O veste uriașă vine pentru români, după șase luni de restricții. Este vorba despre Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori. Medeea Marinescu a făcut anunțul.

La 84 de ani și după șase luni de pauza din cauza pandemiei de COVID-19, Florin Piersic revine în fața publicului. 

Astfel, deși pandemia și stare de alertă sunt încă prezente în viața noastră, activitățile culturale trebuie să continue, motiv pentru care, Florin Piersic, alături de Medeea Marinescu, vor relua piesa de teatru „Străini în noapte” la „Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase”, vestea fiind confirmată recent de actriță.

Anunțul făcut de Medeea Marinescu. "A fost ca o premoniţie, ca o fericită intuiţie"

„Am pierdut numărul spectacolelor care au fost amânate din pricina pandemiei. Pot să spun însă că, pe măsură ce acestea au fost reprogramate, eu am încercat să anunţ publicul pe pagina mea de Facebook. Mai ales că sunt mulţi cei care îmi scriau şi voiau să ştie ce se întâmplă. Am vorbit în toată această perioadă cu Florin Piersic. Îi mărturiseam că îmi lipsesc glumele lui şi hazul lui de necaz, şi poveştile de pe drumurile noastre nesfârşite, şi bineînţeles, textul acesta excepţional a lui Assous pe care ne place să-l jucăm.

Am fost pe rând, ba îngrijoraţi, ba încrezători, apoi iar sceptici, însă cred că amândoi am ştiut că nu se poate termina viaţa acestui spectacol brusc. Asta nu. Aşa că, într-o bună zi, acest minunat om, care e Florin, m-a sunat şi mi-a spus că el a luat textul în braţe şi l-a repetat, singur, acasă. Şi m-a sfătuit să fac acelaşi lucru pentru că el crede că nu mai e mult şi vom juca. Nu exista încă în acel moment această variantă, de a juca la Grădina de Vară a Teatrului Constantin Tanase. A fost ca o premoniţie, ca o fericită intuiţie ….şi iată că visul nostru e pe cale să se împlinească”, a spus Medeea Marinescu.

Ei bine, piesa „Străini în noapte”, care a avut un impact uriaș în rândul publicului, se va juca pe 3 şi 7 august, de la ora 20:30, în Parcul Herăstrău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel