Veste tristă despre victima medicului Ciomu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
În 2004, viața lui Ion Jiga nu avea să mai fie la fel după ce medicul Naum Ciomu l-a mutilat în timpul unei intervenții chirurgicale.

În urmp cu câteva zile, victima a primit o veste îngrozitoare. Doctorii i-au spus că va trebui să stea prin spitale pentru tot restul vieții, scrie Cancan.

Ion Jiga a trecut de nenumărate ori prin sălile de operație pentru reconstrucția organului, iar când credea că lucrurile merg spre bine, problemele de sănătate s-au înmulțit. Către sfârșitul anului trecut, bărbatul a suferit o nouă intervenție chirurgicală, pentru a i se curăța uretra, notează sursa citată. Operația s-a desfășurat cu succes, dar se va lovi de această problemă tot restul vieții. Va trebui să vină în fiecare an la spital pentru a se opera.

În schimb, viața medicului Naum Ciomu a intrat pe un făgaș normal. Doctorul urolog care i-a secționat penisul pacientului, în urmă cu zece ani, a revenit la viața de dinainte, chiar dacă nu mai profesează. Este profesor la Facultatea de Medicină "Carol Davila" și le predă studenților care vor să ajunga medici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel