Veste tristă despre băiatul cu sindromul Down care a luat BAC-ul
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
big_40b821d10e13ffe8e5bc1b44d57ae89d
big_40b821d10e13ffe8e5bc1b44d57ae89d

Mihai Moceanu, elevul cu sindromul Down care a luat examenul de bacalaureat în acest an – cu nota 7,  trece printr-o dramă.

Tocmai a împlinit vârsta de 19 ani, dar acest lucru nu i-a adus zâmbete – așa cum ar fi trebuit să se întâmple. Este trist, deznădăjduit și necazurile se țin lanț în viața lui.

A terminat Liceul Adventist Maranatha, iar în toamnă s-a înscris la Școala Postliceală Christiana. Din păcate, când lucrurile păreau să meargă bine, Mihai a fost dat afară pentru că nu s-a adaptat cerințelor școlii. Mama băiatului a spus că nu este prima experiență de acest fel, singurul loc unde a fost primit fiind ”Maranatha”, unde atât cadrele, cât și elevii s-au străduit să îi creeze un loc lui Mihai Mocean. Visul lui de a deveni asistent medical s-a năruit în momentul în care a fost dat afară de la școală, scrie Stiridecluj.

Susținere din partea foștilor colegi

Foștii săi colegi de liceu nu l-au uitat și i-au trimis mesaje de felicitare cu ocazia zilei sale de naștere. Mihai... îmi voi aduce mereu aminte de toate clipele petrecute alături de tine. Am avut de învățat multe de la tine. Ești un băiat deosebit și plin de calități. Dumnezeu sa fie cu tine in toți anii vieții tale și să te binecuvânteze. La multi ani fericiți dragul nostru: Ne lipsești enorm”, a fost unul dintre mesajele primite de Mihai Moceanu pe o rețea de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel