Veste cutremurătoare despre starea de sănătate a lui Gigi Becali
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
becali_guler
becali_guler

Starea de sănătate a lui Gigi Becali a ajuns într-un punct critic. Latifundiarul nu și-a simțit mâna mai bine de douăzeci de minute. Potrivit unui apropiat de-ai acestuia, omul de afaceri s-a speriat. 

Ultima oară când a fost în fața instanței, Gigi Becali le-a spus magistraților: "O să mă aveţi pe consţiinţă!".

Avocatul acestuia, Bogdan Vlad, a precizat că "Domnul Becali a început să arate din ce în ce mai rău, iar famiia sa a început să se îngrijoreze şi mai tare. Din păcate, ferească Dumnezeu, domniei sale îi poate paraliza mîna dreaptă în orice moment, dacă nu este lăsat să se opereze cît mai repede. Este incredibil cum acest om poate să fie aşa de hăituit. Cei care decid soarta deţinuţilor chiar nu vad că Gigi Becali are grave probleme de sănătate? În joc este viaţa lui”.

Mai mult, surse din anturajul lui omului de afaceri au dezvăluit că acesta, în cursul zilei de duminică, a avut probleme cu mâna dreaptă timp de 20 de minute, potrivit Fanatik.ro: “Gigi Becali nu şi-a simţit mîna dreaptă 20 de minute, dar ulterior a început să îşi mişte degetele chiar dacă la început se speriase tare. Prima dată el a crezut că aceste probleme se întîmplă şi din cauza frigului, dar din păcate situaţia medicală i se înrăutăţeşte de pe o zi pe alta. După ce o să mai meargă încă o dată la un control medical, pe data de 19, atunci cînd se va judeca cererea de eliberare provizorie,  sperăm că acesta o să primească un răspuns pozitiv”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel