Veste bună pentru Gigi Becali: A picat transferul!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Becali
Becali
Un fotbalist la care Gigi Becali a renunțat la un moment dat s-ar putea, până la urmă, să ajungă să poarte tricoul roș-albaștrilor.

Andrei Chindriș, fotbalistul a cărei plecare peste hotare a picat cu toate că era ca și transferat în Belgia, ar putea să joace la FCSB. Valeriu Iftimie a dezvăluit de ce nu s-a mai făcut mutarea. 

„Am discutat cu Chindriş, iar el a înțeles de ce a nu a mai ajuns la Mouscron. Impresarul a făcut tot posibilul ca transferul în Belgia să se facă. Chiar mi-a cedat comisionul său doar să accept transferul.

A fost foarte ok cu noi, însă i-am spus lui Andrei de ce nu mai pot accepta transferul. Au fost niște probleme şi a înțeles. Andrei este un băiat puternic și o să joace bine în continuare, nu am nicio emoție”, a spus Valeriu Iftimie pentru Pro Sport

Iar pentru că până să se vorbească despre plecarea lui Chindriș la Mouscron, Gigi Becali discutase cu patronul moldovenilor, acesta a mai afirmat că „nu știu dacă îl mai vrea Gigi. E bine să îl întrebați direct pe el. Acum Andrei se va concentra doar pe obiectivele noastre, iar dacă o să îmi vină o altă ofertă, iar ea este bună, îi voi da drumul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel