Veste bună în showbizul românesc. Este însărcinată pentru a doua oară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
O nouă veste bună în showbiz. Fosta actriță a serialului "La Bloc" este însărcinată pentru a doua oară. 

După multe încercări și rugăciuni, visul actriței s-a îndeplinit. Tily Niculae, una dintre faimoasele actrițe ale serialului "La bloc" este însărcinată pentru a două oară. Aceasta și-a anunțat fanii pe blogul personal și pe Instagram și este extrem de fericită: "Tastez și îmi tremură mâinile efectiv!", a scris ea.

"Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bebe din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!", a scris Tily Niculae pe blogul personal.

"De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămica care a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită", a mai adăugat ea.

 
 
 
View this post on Instagram

Dumnezeu a decis: Este randul vostru! Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat! ???????????????????????????????????????????????? #happymomtobe Hai pe blog de ziua mea - www.tilyniculae.eu 28 noiembrie - 34 ANI ???? : : : Photo credit: @dragoslapadatu #ourbestkeptsecret #miracle #newbaby #babynr2 #loading #happymom #is #my #birthday #best #present #grateful #happy #emotional

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) onNov 27, 2019 at 9:50pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel