Veste BOMBĂ despre Kim Kardashian
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vedeta de reality-show Kim Kardashian, care este în prezent 'regina' rețelelor de socializare, a anunțat pe contul său Istagram că a trecut pragul de 45 de milioane de fani.

45 de milioane de followers pe Instagram! Vă iubesc!', a scris soția lui Kanye West, care așteaptă al doilea copil, scrie Agerpres.

Regina selfie-urilor a urcat recent în vârful vizibilității pe Instagram, depășindu-le pe Taylor Swift (44,7 milioane de fani) și Beyonce (44,6 milioane). Top 5 femei care domină această filială a Facebook, focalizată mai mult pe fotografii decât pe texte, este completat de alte două tinere cântărețe: Selena Gomez (42,8 milioane) și Ariana Grande (42,3 milioane).

Stăpânind mai bine decât oricine arta de a se autopromova, Kim Kardashian a avut anul trecut cea mai iubită fotografie de pe Instagram, în care apărea la nuntă sărutându-l pe Kanye West. Postată pe 24 mai, imaginea a totalizat 2,4 milioane de like-uri.

Pe Twitter însă, pe prima treaptă a podiumului se află cântăreața Katy Perry, cu 74,8 milioane de fani, Kim Kardashian situându-se după ea, cu numai 34,9 milioane de followers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel