Verificări la Jandarmeria Teleorman, după ce 4 oameni ai legii nu au purtat mască în autospecială
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Captura Antena 3
Foto: Captura Antena 3
Inspectoratul Județean de Jandarmi Teleorman reacționează după ce au apărut pe internet imagini cu oameni ai legii în autospeciala instituției, fără mască.

Potrivit Antena 3, imaginile au fost publicate de jurnaliștii locali din Teleorman. Cei patru jandarmi au dorit să sancționeze doi tineri pentru că nu purtau mască de protecție, chiar dacă nici eu nu făceau acest lucru. Din informațiile jurnaliștilor, ar fi vorba de un conflict mai vechi dintre un jandarm și unul dintre tineri. Astfel, doar unul a fost amendat cu 500 de lei.

„Jandarmii din imaginile la care se face referire sunt cadre militare active ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, iar  în ceea ce privește atitudinea cadrelor militare precum și modul de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală vă comunicăm că, la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica aceste aspecte, în scopul luării măsurilor legale care se impun. Totodată, vă comunicăm faptul că nu tolerăm și nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, a transmis Inspectoratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel