IGPR face verificări după ce Diana Șoșoacă a fost surprinsă urcându-se pe o motocicletă de poliție și purtând o cască de agent (VIDEO)
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Facebook Diana Iovanovici-Șoșoacă
Sursa Foto: Facebook Diana Iovanovici-Șoșoacă
Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) a ordonat de urgență efectuarea unor verificări, după ce președintele partidului S.O.S. România, Diana Iovanovici-Șoșoacă, a distribuit un videoclip în care apare urcându-se pe o motocicletă de poliție și purtând o cască a unui agent.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma şi foloseşte motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al IGPR face următoarele precizări: conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituţiei cu o persoană aflată în campanie electorală şi folosirea echipamentelor şi a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidaţi ori partide politice", a transmis IGPR.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) a ordonat de urgență verificări pentru a identifica eventualele încălcări ale legislației electorale și ale Legii nr. 360/2002 privind Statutul Polițistului, conform sursei citate.

"Ziua Porților Deschise la Poliția Română! Mulțumim Poliției Române!"

"Reafirmăm angajamentul de a menţine integritatea şi neutralitatea în toate acţiunile noastre şi de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri", afirmă IGPR.

Diana Șoșoacă a postat joi, pe pagina sa de Facebook, un videoclip însoțit de mesajul: "Ziua Porților Deschise la Poliția Română! Mulțumim Poliției Române! 30.05.2024".

În înregistrarea video, aceasta apare îmbrăcată în uniforma caracteristică forțelor armate și purtând o cască de polițist, urcându-se pe motocicleta de serviciu a unui ofițer de poliție, potrivit Agerpres.

VEZI VIDEOCLIPUL AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel