Verbum – un proiect de suflet
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Joi, 25 ianuarie 2018, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba lansează din nou îndemnul ,,Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” pentru toți cei care vor să se afirme în lumea scrisului.

Începând cu orele 17:00, la sala de lectură a bibliotecii, sub semnul marelui poet Mihai Eminescu, va avea loc o nouă întâlnire în care pe lângă lecturile propriilor creații cei prezenți se vor întâlni și cu creația eminesciană atât prin lectură din volumele aflate în colecțiile Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga" Alba cât și prin audiții din lirica eminesciană în recitarea unor mari actori.

„Cercul de scriere creativă VERBUM a luat ființă din dorința inițiatorului Silvan Stâncel, de a strânge la un loc persoane dornice să își expună talentul în arta scrisului în fața unui public avizat, a unui public cu vârste diferite dar cu aceleași preocupări. Întâlnirile cercului au devenit în timp adevărate evenimente literare destinate nu numai celor ce simt că au abilități de scriere creativă și doresc să aibă un barometru real al propriei valori ci și prietenilor lor, iubitorilor de lectură și tuturor celor ce iubesc cultura și arta în întregul ei. În cadrul cercului sunt prezentate încercările literare și artistice ale fiecăruia, sunt dezbătute într-un cadru prietenesc creațiile fiecăruia, sunt găsite și aplaudate sau corectate punctele tari și punctele slabe și sunt sprijinite în vederea publicării acele creații care reușesc să stârnească interesul și aducă plus valoare."

Proiectul face parte din Programul - 4 ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.8 Verbum/ Proiect de management 2017-2020. Acesta are ca scop definirea bibliotecii drept centru multicultural în vederea satisfacerii cerințelor exprimate de membrii comunității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel