Dieta care o menține pe Vera Wang tânără. Are 73 de ani, dar parcă ar avea 30. ”E nemuritoare” FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Vera Wang/ foto captură video Instagram
Vera Wang/ foto captură video Instagram
Fanii sunt mai convinși ca oricând că Vera Wang minte cu privire la vârsta ei, după apariția recentă pe covorul roșu la BAFTA de la Londra.

Creatoarea de modă în vârstă de 73 de ani a participat la ceremonia de decernare a premiilor într-un look monocrom super șic, purtând o rochie albă de propriul design, cu un decupaj care expune corpul ei tonifiat, jachetă crem, ochelari de soare mari și un colier de perle. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VERA WANG (@verawanggang)

Apariția ei a uluit fanii care au reacționat pe rețelele de socializare: ”Vera Wang e nemuritoare, de aș arăta măcar la 50% din cum arată ea, ar fi o realizare”, ”Să nu uităm că femeia asta are 73 de ani!”, ”Vârsta e doar un număr, ești superbă”, sunt doar câteva dintre reacții.

Designerul a dezvăluit anterior ”secretele” surprinzătoare din spatele look-ului ei fără vârstă într-un interviul. ”Sunt în domeniul modei de la 19 ani. Nu în fața camerei, în spatele ei”, a spus ea. ”Nu m-am gândit niciodată la tinerețe, probabil pentru că lucrez zilnic cu cele mai frumoase femei din lume. Ele sunt muzele mele și poate că acesta este un mod de a face față îmbătrânirii”, a spus Vera Wang.

Vera Wang a participat la concursuri naționale de patinaj și a fost aproape să obțină calificarea pentru Jocurile Olimpice din 1968. Ratarea obiectivului a afectat-o și a făcut-o să renunțe la patinaj. Ulterior, Vera Wang a intrat în lumea modei și astăzi este una dintre cele mai cunoscute creatoare.

Dieta pe care o urmează Vera Wang

Pentru a se menține în formă, Vera Wang este atentă la alimentație, scrie Digi Sport.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VERA WANG (@verawanggang)

Astfel, creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare.

Desigur, fosta patinatoarea mai ”trișează” uneori, iar produsele pe care și le mai îngăduie uneori sunt chipsurile de cartofi și pufuleții.

Totuși, Vera Wang are și un produs pe care l-a eliminat complet: sucul acidulat, chiar și variantele fără zahăr.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VERA WANG (@verawanggang)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel