Venus a intrat în Leu. Șase zodii sunt norocoase
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Previziuni astrale. Iată ce ne va rezerva tranzitul planetei considerate Micul Benefic în semnul Leului. 

Pe 11 iulie, Venus și-a început tranzitul în fabulosul semn al Leului. Aceasta va rămâne aici până pe 5 august.

Cum o putem descrie pe Venus în Leu? Pe scurt, o putem numi întruchiparea unei regine.

În mitologie, aceasta o reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. Cu toate acestea, Venus vorbește și despre bani.

Acest tranzit ne aduce o notă de dramatism și dorința de a ieși în evidență. Ne dorim să atragem toate privirile. Suntem îndemnați să ne bucurăm mai mult de viață!

Șase zodii vor fi cele mai avantajate până pe 5 august: Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni, Balanță și Vărsător. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus a intrat în casa a cincea, care reprezintă copiii, aventurile amoroase și creativitatea. De asemenea, aceasta este guvernatoarea casei a doua, cea a banilor și a casei a șaptea, cea a relațiilor. Tranzitul lui Venus îți poate aduce schimbări dramatice în viața amoroasă, posibil care vor implica niște lupte pentru putere. Însă și proiectele tale creative pot întâmpina provocări. Totodată, prietenii sau grupurile ți-ar putea scoate la suprafață niște tensiuni ascunse. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus este în casa a patra. Pe durata acestui tranzit, pot apărea dificultăți legate de familie sau de mediul tău domestic, unde va trebui să spui: „Trebuie să depun un mic efort pentru a aduce schimbarea necesară”. Poate că te împotrivești schimbării, de exemplu. Acest tranzit te provoacă să reflectezi asupra modului în care echilibrezi ambițiile profesionale cu viața personală. Poate fi dificil, deoarece munca reprezintă pentru tine o sursă de securitate.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus intră în casa a treia, cea a comunicării, ceea ce te va face mai sociabil cu vecinii, frații și verișorii. Casa a treia este legată de modul în care comunici cu ceilalți, dar și de transport, conexiuni, limbaj, media și conversații. Venus guvernează și casa a douăsprezecea, care se referă la inconștient, vindecare și reînnoire. În plus, Venus guvernează casa a cincea, legată de copii, relații romantice, asumarea riscurilor și exprimarea artistică, fie că este vorba de artă, muzică sau poezie. Acest tranzit poate implica lucrul asupra temerilor legate de casa a douăsprezecea, precum auto-sabotajul sau ceea ce percepi ca fiind dușmani ascunși.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel