Vela, DECIZIE după ce a primit o mulţime de mesaje pe Facebook: Voi face următorul lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat ce decizie a luat în ceea ce priveşte pagina sa de Facebook.

"Dragi prieteni,

Această pagină de Facebook, după cum cred că ați observat, este locul în care de multe ori îmi scriu gândurile, ideile, vă țin la curent cu acțiunile la care particip sau pur și simplu intru în dialog cu dumneavoastră. Fac acest lucru pentru că, înainte de a exprima forță, Ministerul Afacerilor Interne este în slujba cetățenilor și protejează legile, fiind o instituție de elită care trebuie sa fie mereu în dialog cu cei pe care îi apără și îi reprezintă.

Primesc enorm de multe mesaje din partea voastră și sper din suflet să ajung la cât mai multe dintre ele și să nu rămână fără ecou. Cu gândul la voi și la tot ce îmi scrieți, am decis să fac următoarea acțiune, care a început deja de astăzi", a scris, vineri seara, pe Facebook, Marcel Vela.

Vela: Ușa biroului meu a fost, este și va fi mereu deschisă! 

"În fiecare lună, cineva dintre cei care mi-au transmis un mesaj, indiferent de natura acestuia, va fi invitat să îl cunosc personal.

Sunt omul dialogului, al ideilor și mereu am susținut și încurajat faptul că, în orice, cheia este comunicarea. Ușa biroului meu a fost, este și va fi mereu deschisă! Andrei mi-a transmis un mesaj pe Facebook care m-a făcut să îmi doresc să îl cunosc. Andrei, îți multumesc că mi-ai fost prieten virtual până astăzi când ne-am întâlnit și, mai mult decât atât, îți mulțumesc că faci parte din generația celor care își urmează și luptă cu toate forțele pentru visele lor!

În mâna mea este o cravată din piele lucrată într-un mic atelier deținut de Andrei, pentru a duce mai departe pasiunea tatălui său pentru cravate! Bravo Andrei!", a transmis Marcel Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel