Vechiul post al ministrului de Finanțe va fi preluat de șeful trezoreriei Raiffeisen
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristian soris
cristian soris

Postul de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice responsabil cu Trezoreria, ocupat de actualul ministru al Finanțelor, Bogdan Dragoi, până la numirea sa în noul Guvern Ungureanu, va fi ocupat de directorul executiv pe trezorerie si arbitraj la Raiffeisen Bank, Cristian Sporiș, potrivit unor surse din mediul financiar, informează Fin.ro.

"Au fost mai multe propuneri din mediul bancar, iar în final a rămas șeful trezoreriei de la Raiffeisen Bank, care are o vastă experiență în sistem și este apreciat ca unul dintre cei mai buni oameni din piață, având o relație foarte bună cu ceilalți trezorieri", au spus sursele citate.

Cristian Sporiș, în vârstă de 36 de ani, a absolvit Facultatea de Finanțe-Bănci din cadrul Academiei de Științe Economice. Primul contact cu trezoreria a fost la sucursala din România a National Bank of Greece.

Din 2001, Sporiș a lucrat la trezoreria Raiffeisen, iar în ianuarie 2003 a fost promovat director executiv al băncii pe trezorerie. Din martie 2005 Cristian Sporiș a ocupat poziția de director executiv al Raiffeisen pe aria trezorerie și arbitraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel