Vaslui: Un bebeluş a fost găsit abandonat la marginea unui drum, cu un bileţel lângă el
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O femeie a găsit, joi, la marginea unui drum care traversa un câmp de lângă oraşul Vasluian Murgeni, un copil de aproximativ 10 luni. Bebeluşul avea un bilet în care scria că mama sa a fost părăsită de tată, iar aceasta nu are posibilitate să îl crească.

Femeia, care ducea vaca la păscut, a luat bebeluşul acasă, l-a îngrijit şi i-a dat de mâncare, însă, spre seară, a sunat la numărul de urgenţă 112 după ce i s-a părut că fetiţei i s-a făcut rău.

"Asupra copilului a fost găsit un bileţel cu un nume, o dată, posibil cea de naştere, şi un mesaj în care mama bebeluşului explică faptul că l-a abandonat pe motiv că nu are posibilităţi materiale să-l crească, după ce a fost părăsită de bărbat. În această seară (n.r.- joi), poliţiştii de Murgeni au demarat cercetări în vederea identificării mamei copilului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Starea bebeluşului era normală, nu prezenta leziuni sau urme de violenţă. El a fost preluat de echipajul de pe salvare şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, a declarat, joi, pentru Agerpres, Doina Spiru, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

UPDATE: Femeia care şi-a abandonat bebeluşul de zece luni pe un câmp din Vaslui, găsită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel