Vasilescu și Laufer, respinși de Iohannis. Cristoiu: A folosit-o să arate că...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu
Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat decizia Președintelui Klaus Iohannis de a refuza numirea Liei Olguța Vasilescu și a lui Ilan Laufer la conducerea Ministerului Transporturilor, respectiv Ministerul Dezvoltării Regionale.

Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor și a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Ion Cristoiu consideră că Președintele României a făcut acest lucru doar de imagine.

Klaus Iohannis a simțit nevoia de a face cu ochiul străzii, Facebook-ului și luptătorilor anti-PSD din presă. A luat vedeta Olguța Vasilescu, care este o vedetă și un lider PSD bătăios și a folosit-o să arate minorității electoratului său că el nu e chiar așa, că nu a făcut ca la Ecaterina Andronescu.

Cel mai grav e faptul că domnul Klaus Iohannis continuă să parieze pe puciști. Eșecul cu Ecaterina Andronescu, din surse știu că niște șmecheri care se duc pe la președinte, îi spuseseră că o prezentaseră pe doamna Ecaterina Andronescu înainte de a fi desemnată minsitru ca aducătoare de vreo 10-15 parlamentari. Dimineața, luni, domnul Dragnea a făcut mișcarea, iar seara, domnul Klaus Iohannis a fost într-o mare cumpănă.

Jocul cu Paul Stănescu care e pucist și care va rămâne acolo, arată că nu a înțeles nimic și este și o lovitură dată puciștilor pentru că niciun membru al electoratului nu va accepta ca Președintele Iohannis să dicteze în PSD., a declarat Ion Cristoiu, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel