Vasile Miriuță, dat afară de la Dinamo? Clubul i-a luat mașina
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Dinamo trece prin clipe grele, fiind la un pas să rateze playoff-ul. Vasile Miriuță, ajuns antrenor în Ștefan cel Mare în locul lui Contra pare să fie pe făraș. 

Vasile Miriuță a rămas fără mașina de serviciu, însă reprezentanții clubului spun că nu este vorba de nici o demitere a tehnicianului dinamovist.

"Știți care e defectul lui Dinamo? Că sunt prea mulți oameni care se ocupă de mașinile de la club, le curăță, le fac revizia și le pun benzină. Eu am vorbit cu Miriuță și are mașină de schimb. Mașina lui este la service, la revizie. Dânsul nu se ocupă de aceste chestiuni.

Nu e prima dată când se întâmplă asta. Miriuță trebuia să știe, a fost informat. Ce să-i fac dacă nu are ținere de minte? Dacă a zis că i-am luat mașina, plecarea lui de la club se poate întâmpla și azi. Nu poți să spui așa ceva, când știi că nu e adevărat", a spus Alexandru David, președintele lui Dinamo la Pro X.

Cu toate acestea, Vasile Miriuță ar urma să își afle soarta la Dinamo în această seară, după o ședință în care îi va fi analizată activitatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel