Vasile Marica, ginerele preotului ucis la Focșani: Sunt în stare de șoc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile_marica
vasile_marica

Președintele Sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, ginerele preotului ucis în această dimineață la Focșani este cutremurat de vestea primită, declarând că socrul său nu a avut niciun conflict vreodată cu cineva. ”Sunt în stare de şoc”, a declarat Vasile Marica.

Preotul Tudor Marin, înjunghiat mortal, sâmbătă dimineață, în biserica ”Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, din Focșani, era tatăl soției lui Vasile Marica. Acesta a declarat la România TV că a fost informat la telefon despre tragedie.

"Sunt în stare de şoc. Socrul meu a fost un om minunat care mi-a dat o soţie minunată şi la care ţin foarte mult. Mi-am pus toată familia sub pază. Vreau să ştiu cine a făcut asta. Nu cred că a avut vreodată vreun conflict cu cineva", a spus Vasile Marica.

În cursul aceste  dimineți, preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica "Sfântul Ioan Botezatorul", situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat de un bărbat, care inițial i-a cerut victimei să-i explice niște versete din Biblie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel