Data publicării:

Vasile Ianul, fostul președinte al Clubului Dinamo, în comă la spital

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
ianul
ianul

Fostul președinte al secției de fotbal al Clubului Dinamo din anii 1990, Vasile Ianul, se află în comă la Spitalul Sfânta Parascheva din Iași.  Ianul a suferit în sâmbătă noaptea un atac cerebral şi a fost dus în comă la Spitalul de Urgenţă Sfânta Parascheva din municipiu. Inițial, acesta a fost suspect de gripă porcină.

Potrivit Mediafax, diagnosticul fostului oficial dinamovist fixat de medici este foarte complicat: comă diabetică asociată cu atac cerebral.

Vasile Ianul, în vârstă de 68 de ani, a fost tratat în ultimele săptămâni în două spitale ieşene, iar de câteva zile a fost adus la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu. Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase susţin că Ianul prezintă simptomele gripei AH1N1, rezultatele analizelor urmând a fi cunoscute peste câteva zile.

 Ianul, în vârstă de 68 de ani, a fost preşedinte al două cluburi din Liga I, Poli Iaşi în perioada 1981-1985 şi Dinamo Bucureşti între 1990 şi 1994.

 Fostul oficial a avut mari probleme şi cu justiţia, fiind condamnat de judecători la 12 ani de închisoare în dosarul transferurilor unor jucători din Liga I (Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabău şi Bogdan Stelea).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel