Vasile Blaga: Nominalizarea lui Ungureanu la SIE, foarte, foarte bună
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Co-președintele PNL Vasile Blaga a oferit, miercuri, o reacție privind nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu ca director al Serviciului de Informații Externe de către președintele Klaus Iohannis.

"Este o nominalizare foarte, foarte bună. Este un om care are multă experiență în zona respectivă, a mai condus Serviciul de Informații Externe, și cred că nu numai grupul nostru al parlamentarilor PNL îl va vota. Cred că va trece de Parlament", a declarat Vasile Blaga, miercuri, la Senat, citează Agerpres.

Liderul liberalilor a menționat că "este dreptul personal al președintelui să facă o astfel de propunere".

Cozmin Gușă: Propunerea lui MRU la șefia SIE confirmă că Iohannis a început să conducă nemțește

Întrebat ce crede despre faptul că reprezentanții PSD îl consideră pe Ungureanu "un personaj toxic", Blaga a spus: "Este poziția PSD pe care nu vreau să o comentez, dar să nu uite că întotdeauna, apropo de întrebare, șefii serviciilor vin din Opoziție".

Vasile Blaga a adăugat că este convins că și parlamentari PSD îl vor vota pe Ungureanu, menționând că "sunt oameni lucizi acolo", așa cum s-a văzut și la votul pentru Strategia de Apărare Națională. 

Gabriel Oprea o contrazice pe Alina Gorghiu: M-am întâlnit cu ea, Vasile Blaga și Marian Petrache

Copreședintele PNL a precizat că va discuta despre susținerea propunerii cu liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea.

"O să discutăm. Nu am avut ieri (o întâlnire — n.r.). Ieri, în timp ce sărbătoream cu colegii, aflasem că am astfel de discuții. Eu când le am, le recunosc", a mai spus Blaga.

Ovidiu Raețchi, PNL: Klaus Iohannis devine un "jucător" pe subiectul Diaspora
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel