Vasile Blaga, aplaudat de pensionarii democrat-liberali. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
blaga2-310x207
blaga2-310x207

Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost aplaudat, joi, de pensionarii democrat-liberali, reuniți în Convenția Națională la Palatul Parlamentului, după ce le-a explicat de ce întâlnirea cu ei este una "emoționantă".

"Aş spune că întâlnirea cu dumneavoastră pentru mine este astăzi şi mai emoţionantă. De şapte luni, sunt şi eu bunic şi întotdeauna, ştiam de altfel, o trăisem pe pielea mea, bunicii ţin la nepoţi mai mult decât la copiii lor, lucrul ăsta nu mai trebuie demonstrat. Dar e vorba despre încă o responsabilitate pe care o am şi aş vrea eu, la fel ca dumneavoastră, nepotul să mă iubească şi aş vrea şi eu să-l protejez, dar cu demnitate şi dependent de un stat care nu trebuie să considere că face favoruri celor de vârsta a treia atunci când primesc pensii. De fapt este răsplata pentru munca de o viaţă făcută în folosul românilor", a declarat Vasile Blaga la Convenția Națională a Organizației de pensionari și a persoanelor de vârsta a treia.

Blaga a fost aplaudat de pensionarii democrat-liberali atunci când le-a spus că este de şapte luni bunic, potrivit Mediafax.

Convenţia Naţională a Organizaţiei de pensionari şi a persoanelor de vârsta a treia a PDL, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului, a debutat cu un moment de reculegere propus de preşedintele organizaţiei faţă de pensionarii democrat-liberali care au murit în perioada dintre cele două Convenţii ale organizaţiei.

"Să ţinem un minut de reculegere pentru toţi cei care ne-au părăsit în acest interval de la ultima Convenţie Naţională", a spus preşedintele organizaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel