Data publicării:

Varză murată, după o rețetă japoneză: nu ai mâncat niciodată o varză atât de delicioasă

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Varză murată, după o rețetă japoneză, nu ai mâncat niciodată o varză atât de delicioasă. Sursa foto: freepik.com
Varză murată, după o rețetă japoneză, nu ai mâncat niciodată o varză atât de delicioasă. Sursa foto: freepik.com

Prepară varză murată, după o rețetă neobișnuită! 

Rulourile de varză, umplute cu morcovi și usturoi, sunt gustoase, suculente și parfumate. Vei avea un aperitiv grozav pentru orice sărbătoare.

Ingredientele de care ai nevoie:

varză albă - 1 bucată,

morcovi - 300 grame,

câțiva căței de usturoi.

Lapte prăjit, un desert fantastic, cu o crusta crocantă și crema fină în interior. Rețeta bucătarilor spanioli

 

Pentru marinadă:

700 ml apă,

1 lingură de zahăr,

1 lingură de sare,

boabe de piper negru, foi de dafin,

20 ml ulei vegetal.

 

Prepararea rețetei

 

Scoate cotorul și pune varza într-o pungă. Pune punga cu varză în cuptorul cu microunde pentru 20 de minute. Scoate varza și, după ce se răcește, desprinde frunzele.

Morcovii se curăță de coajă și se dau prin răzătoare. Usturoiul se toacă și se amestecă cu morcovii rași. Îndepărtează venele dure de pe frunzele de varză. Pune câte o lingură din compoziția de morcovi și usturoi în fiecare frunză și strânge-le în rulouri.

Cu această marinadă, chiar și cea mai uscată carne va deveni suculentă: secretul bucătarilor chinezi

Transferă rulourile de varză în borcane de sticlă curate și uscate. Fierbe apa cu condimentele, sarea, zahărul și uleiul. Lichidul fierbinte se toarnă în borcane, care se închid cu capace. Se lasă la răcit la temperatura camerei. Apoi, borcanele se pun în frigider.

Transformă smântâna în maioneză: ingredientele secrete ale unui sos simplu și foarte gustos

Gustarea gustoasă, proaspătă și aromată, făcută din ingrediente simple, este gata. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel