Varianta Radu Tudor la şefia TVR, respinsă clar de Ludovic Orban. Mircea Badea: Asta mi se pare ştirea. Nu a observat nimeni!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Guvernul României
Sursa: Guvernul României
Ludovic Orban, preşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, a respins categoric zvonul conform căruia jurnalistul Antena 3 Radu Tudor ar fi în cărţi pentru a prelua şefia TVR. 

"Lumea se inflamase că a apărut o afirmaţie, nu aş putea să îi spun ştire, în spaţiul public, lansată de site-ul lui Tapalagă, că PNL ar vrea să îl propună pe Radu Tudor la şefia TVR. Am făcut emisiune cu Radu Tudor şi mi-au reproşat deja unii că nu l-am întrebat de TVR. Păi nu era cazul. 

Că a declarat şi domnul Radu Tudor, dar a declarat şi domnul Ludovic Orban. 

”Este o minciună. Nu are nici un fel de bază. Ăsta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat că poate să apară un astfel de articol. Sunt cunoscute relațiile dintre Antena 3 și PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a declarat Orban pentru G4Media.ro

Să facem abstracţie de subiectul Radu Tudor, şef sau nu la TVR. În mod evident, NU! Ceea ce mi se pare, însă, mult mai important este că un cetăţean care a fost prim-ministru al Guvernului României şi acum e şef la Camera Deputaţilor explică de ce nu e posibilă o anumită variantă. Cum argumentează el că nici nu se pune problema? Atenţie, "sunt cunoscute relațiile dintre Antena 3 și PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3". Deci la întrebarea "băi, îl puneţi pe X, puteţi completa cu orice nume, şef la TVR? Nu, că a atacat sistematic PNL. Asta mi se pare ştirea de fapt. Într-o ţară normală, o astfel de afirmaţie ar fi fost remarcată şi discutată, analizată de presă. Păi staţi puţin, criteriul de numire într-un post public, la o instituţie publică, TVR, este cât de prietenos a fost sau este respectivul cu PNL? Ăsta e criteriul? În mod evident, da. De vreme ce ăsta e argumentul lui Ludovic Orban pentru care o anumită persoană nu s-ar califica să fie şef la TVR, că  nu a fost prietenos cu PNL. Tare! Nu a remarcat nimeni asta", a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii ”În Gura Presei”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel