Vârciu și Kamara s-au luat la bătaie în fața camerelor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
liviu-kamara
liviu-kamara

Liviu Vârciu și Kamara s-au luat la bătaie pe platourile de filmare a unei editii speciale de Revelion, scrie cancan.ro.

Pe tot parcursul filmării, Vârciu l-ar fi înţepat pe invitatul său, Kamara, care iniţial i-a parat răutăţile cu glume calculate, însă până la final, spiritele s-au încins şi cei doi s-au luat la bătaie.

 “De cum am intrat in studio, Vârciu a început să se ia de mine. A făcut-o inclusiv în timpul filmărilor. Eu am încercat să fiu domn, dar nu s-a putut. Răutăţile lui şi glumele deplasate cu tentă rasiala au fost observate de toţi cei prezenţi. Pepe a intervenit chiar să aplaneze lucrurile. La un moment dat a trebuit să port un pampers şi să dansez cu Adelina Pestriţu. Mi-a spus atunci că el e singurul bărbat care stat lângă ea fără să facă pe el! O glumă proastă! Am parat-o şi p-asta, dar atacurile lui au devenit din ce în ce mai agresive. În cele din urmă, am decis să părăsesc platoul şi am primit aprobare de la producător. Atunci, Vârciu mi-a spus că plec pentru ca aşa vrea el, ca aşa a decis el şi a venit ţintă către mine şi m-a prins de buza de jos şi a tras. Cum era firesc, m-am aparat şi l-am împins. În acel moment a încercat să mă lovească cu pumnul", a declarat Kamara

Ionuț Iftimoaie a intervenit și i-a despărțit pe ce doi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel