Vânzare terenuri agricole / Nepromovare produse românești. Ciolacu: Săptămâna viitoare vom depune o moțiune împotriva ministrului Oros!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Vânzare terenuri agricole. Ciolacu: Vom depune moțiune împotriva ministrului Oros
Vânzare terenuri agricole. Ciolacu: Vom depune moțiune împotriva ministrului Oros
PSD va depune săptămâna viitoare, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat joi preşedintele acestui partid, Marcel Ciolacu.

'Am avut astăzi o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor, federaţiilor şi sindicatelor din domeniul ago-alimentar.(...) Am văzut că concomitent cu întâlnirea noastră a ieşit şi domnul ministru Oros şi a produs anumite ştiri. Cu toţii am tras o concluzie - domnul ministru Oros este într-o lume paralelă faţă de ceea ce se întâmplă în acest moment în acest domeniu.' a spus Ciolacu.

'În primul rând, nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu au fost plătită acciza pe trimestrele 3 şi 4 de anul trecut, ceea ce reprezintă 60% din totalul de acciză şi, nu în ultimul rând, am văzut că ministrul Oros a venit cu o iniţiativă parlamentară, la Senat, să modifice Legea 17, cea privitoare la înstrăinarea terenurilor.' a menționat Ciolacu.

'Din acest motiv, împreună cu colegii mei, am decis, săptămâna viitoare, să depunem o moţiune simplă la adresa domnului ministru Oros la Camera Deputaţilor. Pericolul asupra securităţii alimentare a României în acest moment este unul real!' a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă, la Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel