Data actualizării:
Data publicării:

Vanghelie vrea să facă afaceri cu cimitire și spitale în Egipt: O țară mare, unde e nevoie de oameni deștepți

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Vanghelie Foto: Crișan Andreescu
Vanghelie Foto: Crișan Andreescu
Marian Vanghelie se reprofilează. Fostul edil al Sectorului 5 vrea să facă afaceri în 'țara faraonilor'.

După anii petrecuți în politică, Marian Vanghelie a declarat că vrea să facă afaceri, dar nu în România pentru că, spune el, aici ar fi imediat săltat de DNA.

Prin urmare, Vanghelie se gândește să facă bani în Egipt, supra-numită 'țara faraonilor'.

'Numai un cimitir, doamnă, dacă faci acolo, câștigi 25 de milioane de euro. Este o țară mare, unde este nevoie de putere de muncă, de oameni deștepți. Când m-am referit la un cimitir era vorba nu să facem cimitir și să îl gestionăm, ci o companie de construcții să îl construim', a afirmat fostul politician, într-un interviu la Realitatea Plus.

Mai mult, Marian Vanghelie spune că și-ar dori să investească în construcția a două spitale regionale, așa cum sunt, spre exemplu, cele din Turcia. 

'Să venim cu un proiect și să propunem două spitale regionale, exact cum sunt spitalele în Turcia, cele regionale până la 1 mie de paturi și spitale tip oraș cu până la 3 mii de paturi', a mai spus Vanghelie.

Fostul edil al Sectorului 5 a mai declarat că vrea să investească în educație, dar tot în Egipt, 'plecând de la renovarea și adaptarea învățământului de la zona cea mai săracă până în zonele de oraș', a arătat fostul edil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel