Vanghelie spune ce s-a întâmplat în PSDi înainte de europarlamentare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vanghelie
Vanghelie
Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, în prezent la conducerea PSDi, înființat în noiembrie 2018, a fost întrebat, în cadrul unui interviu acordat DCNEWS, despre procentele pe care crede că le va obține partidul său la alegerile europarlamentare ce bat la ușă.

„Cei care se ocupă de partea de IT au făcut un sondaj și spuneau de 2, 2 și ceva la sută. Noi sperăm să ajungem, prin partea de organizare. În două săptămâni, dacă puteți crede, am reușit să strângem foarte mulți membri de partid. Când spun mulți, înseamnă 300, 200. Dar în două săptămâni! Înțelegeți?! Considerăm că entuziasmul acesta... să dea Dumnezeu să ne ajute să intrăm cu procentul de 5 la sută", a declarat Marian Vanghelie în cadrul interviului acordat marți, 21 mai.

În altă ordine de idei, întrebat dacă îl primește în PSDi pe Adrian Năstase, a răspuns astfel: „Oricând Adrian Năstase ar putea veni. Toți colegii mei ar fi de acord. De altfel, noi am avut niște discuții, au apărut pe surse și de Ion Iliescu și Adrian Năstase. Lumea vorbește. Adrian Năstase cred că va fi o voce non stop în politica românească, indiferent de ce va spune". Mai multe, AICI

Marian Vanghelie, interviu la DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel