Vanghelie lovește din nou, întrebat despre vizita iubitei la Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marian Vanghelie menţine suspansul în legătură cu vizita pe care iubita sa, Oana Mizil, i-a făcut-o fostului preşedinte Traian Băsescu. Întrebat marți despre acest subiect, f ostul primar al Sectorului 5 a refuzat să ofere foarte multe detalii și s-a limitat la a oferi o lecție de istorie jurnaliștilor.

Maria Vanghelie a anunţat în urmă cu câteva zile că va dezvălui motivul vizitei efectuate de Oana Mizil la Traian Băsescu şi a precizat că acesta va fi o mare supriză, pentru toată lumea.

Întrebat astăzi despre ce este vorba, fostul edil al Sectorului 5 a păstrat însă misterul, limitându-se doar la a le preda jurnaliştilor o lecţie de istorie. 

"Dezvăluri ... !? Nu inventăm acum moneda. Au inventat-o fenicienii. Pai, da? Vă promit că dacă va fi ceva de adăugat, adaug.

Am explicat lucrurile normale cum au stat. Eu chiar dacă mă cert cu cineva, eu știu să respect pe ăia care sunt bărbați în anumite momente. Ăsta a fost un aspect pe care am vrut să îl subliniez la Traian Băsescu. Nu inseamnă că, dacă ne certăm cu cineva, nu mai trebuie să vorbim toată viaţa. Nu înseamnă că suntem nebuni", a declarat Marian Vanghelie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel