Vanghelie îi ia apărarea lui Băsescu. "Este un animal perfect"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Marian Vanghelie a spus, într-un interviu acordat marți seară, că într-un an sau doi, Traian Băsescu va fi cel mai important lider din România.

VEZI ȘI: Vanghelie, anunț de ultimă oră despre revenirea în PSD

Întrebat pe cine ar alege dintre Victor Ponta și Traian Băsescu, pentru o ipotetică funcție de președinte al țării, Marian Vanghelie a zis: "Pe... Mircea Geoană. Să vă spun un singur lucru: PSD-ul a greșit mult, la fel de mult a greșit și Victor Ponta pentru că în loc să ne raportăm la români, ne-am raportat prea mult la Traian Băsescu. Nu înțeleg de ce se întâmplă asta. Traian Băsescu pleacă. Într-un an sau doi, Traian Băsescu va fi cel mai important lider din România. Într-un fel sau altul, el se aseamănă cu Ion Iliescu. Sunt lideri de mase. Orice lider trebuie respectat, chiar dacă nu ai mereu aceleași idei cu el".

"Noi - PSD-ul - am greșit când am spus mereu că tot ce face Traian Băsescu este greșit. Am spus asta și-n partid. I-am spus și lui Geoană. Nu mă raportez doar la Ponta. Aici am greșit cu toții. La fel s-a întâmplat și când am avut colaborarea cu PNL. Dacă treaba asta cu Băsescu nu o luam ca pe chestie personală, el nu ar mai fi câștigat cel de-al doilea mandat. Traian Băsescu fiind un animal perfect din punct de vedere politic, a știut cum să joace și cum să ne incite. Un om bun trebuie să fie apreciat", a conchis Marian Vanghelie la Gândul Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel