Vanghelie, după ce i-a fost spartă casa: Mi se pare foarte periculos. Dacă se trezea copilul sau soţia, cine știe ce se întâmpla
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 13 feb 2020, 18:20
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Marian Vanghelie a făcut primele declarații, după ce hoții i-au spart casa și au plecat cu mai multe obiecte de valoare.

"Au furat un tablou - "Cap de copil", de Pătrașcu -, două ceasuri, nişte bijuterii, tot ce au prins. Nu am făcut o estimare reală a valorii bunurilor furate, că nu asta a fost problema. Cea mai mare problemă a fost că şi-au permis să intre la 3.00 şi ceva noaptea în casă. Eu nu ajunsesem acasă. Erau soţia, copilul, soacra. Mi se pare foarte periculos că s-au întâmplat lucrurile în acest fond.

Dacă nu eram în casă, puteam să înţeleg, au furat, au fugit. Nu stau liniştit. Nu mă interesează obiectele, cât mă interesează să îi prind. Dacă se trezea copilul sau soţia cine ştie ce se întâmpla. Avem nişte capturi de camere de la vecini. Poliţia s-a ocupat. Aveau glugă în cap amândoi. Au stat 25 de minute în casă", a povestit Marian Vanghelie, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?