Vanessa Ferrari: “Meritam cât Ponor, dar ea e din România”
Data publicării:
Autor: Rudaci Lucia
WhatsApp
images
images

Gimnasta italiană Vanessa Ferrari aduce noi controverse la Jocurile Olimpice, potrivit Gândul. Aceasta consideră că merita bronzult, la fel ca și Cătălina Ponor.

[caption id="attachment_218979" align="alignleft" width="291"] exclusivnews[/caption]

Supărată că nu a reușit să se claseze pe podium, Ferrari și-a vărsat furia pe gimnasta noastră. Aceasta susține că arbitrii ar fi avantajat-o pe Cătălina și în calificări.

“Meritam 15,200, cât a luat și Ponor, dare a e din România. De fapt, Ponor nici nu merita să fie în finală pentru că greșise grav în calificări, dar arbitrii au lasat-o să participe.”, a declarat grimnasta.

Chiar dacă Vanessa Ferrari a terminat concursul cu aceeași notă ca și rusoaica Alya Mustafina(14,900), aceasta nu s-a clasat pe locul 3. Nota de dificultate a rusoaicei era mai mare decât cea a italiencei.

Ferrari este dezamăgită de nedreptatea pe care au făcut-o arbitrii. Aceasta susține că după proba la bârnă ea nu a greșit nimic.

Enrico Casella, antrenorul Vanesei Ferrari, a declaat la finalul concursului: “Italia este mai mică decât România și Rusia, în gimnastică.”

După acest incident, jurnaliștii ziarului “La Republica” au botezat-o pe Cătălina “Carolina Ponor”, cu intenție sau fără.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel