Valeriu Barbu, invitatul săptămânii la Tradiții românești în diaspora/ VIDEO 
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
foto Valeriu Barbu
foto Valeriu Barbu
Omul de cultură Valeriu Barbu, fondatorul Cenaclului românesc de la Roma, este invitatul scriitorului Flaviu Predescu, la Tradiții românești în diaspora.   

Marți, 18 iunie, începând cu ora 13.00, omul de cultură Valeriu Barbu, fondatorul Cenaclului de la Roma și scriitorul Flaviu George Predescu, vor dialoga în cadrul emisiunii Tradiții românești în diaspora, despre obiceiuri, tradiții și sărbători românești în Italia. 

Tradiții românești în diaspora este un proiect finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni prin care se dorește sprijinirea românilor care locuiesc în străinătate să descopere și să redescopere tradiții și obiceiuri românești, prezentate într-o formă creativă și interactivă, beneficiind de expunerea unor experiențe personale, dar și de informații documentate științific, existente în patrimoniul bibliotecilor din România. 

Materialele realizate în cadrul acestui proiect nu reprezintă poziția Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, dar vin să sprijine într-o notă originală și bine fundamentată teoretic, misiunea de a încuraja sentimentul de mândrie al românilor, indiferent că se află în țară sau străinătate, pentru valorile tradiționale, laice, creștine sau precreștine. 

Emisiunea va fi transmisă în premieră, pe site-urile www.dcnews.ro, www.stiridiaspora.ro și www.dcnewstv.ro, în cadrul acestui articol și pe paginile de Facebook și YouTube ale DCNews și ȘtiriDiaspora. 

Vă invităm să activați notificările pe paginile noastre de Facebook și YouTube și să distribuiți. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel