Valentina Pelinel, după încercările prin care a trecut: Înţeleg şi simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page
Valentina Pelinel a vorbit despre încercările prin care a trecut, anul acesta, dar și despre ce simte acum, la împlinirea vârstei de 41 de ani.

"2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieşit din zona de confort mai des ca oricând. Cu suişuri şi coborâşuri, ca totul în viaţă. Iar la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înţeleg şi simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător. Pentru viaţa mea, pentru sănătatea mea, pentru familia şi prietenii mei, pentru fiecare dimineaţă în care avem o nouă şansă. O şansă să facem lucrurile bine, corect, înţelept, dar şi cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcţie, iar viaţa este făcută pentru a fi trăită mai mult şi gândită mai puţin. Vă doresc tuturor o zi plină de iubire şi recunoştinţa", a scris Valentina Pelinel, pe Facebook.

"În ceea ce ne privește, relația noastră este mai puternică decât oricând, și ceea ce e cel mai important, lucrurile sunt așezate acum. Liniștea și echilibrul pe care le-am construit împreună sunt o resursă esențială pentru fericirea și împlinirea căsniciei noastre. Este o perioada binecuvântată și mă bucur de ea în fiecare zi, cu toată inima", spunea Valentina Pelinel, în urmă cu ceva timp, pentru cancan.ro.

"Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici"

"Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie", mai spunea Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

"Am trecut împreună prin momente dificile"

"Ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză", a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel