Valentina Pelinel, decisă să-și refacă viața: Sunt ABIA la primul divorț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Valentina Pelinel, fosta soție a lui Cristian Boureanu, demontează teoria potrivit căreia e greu de trecut printr-un divorț și susține că este decisă să-și refacă viața alături de o altă pesoană. "Mă mai văd măritată! Sunt abia la primul divorț!", a mărturisit Valentina Pelinel la emisiunea realizată de Teo Trandafir la Kanal D, Teo Show.

Întrebată care crede că ar fi idealul următorului bărbat din viața ei și ce așteptări are de la el, Valentina Pelinel a explicat: Nu-mi creez idealuri, pentru că de multe ori oamenii care își creează idealuri s-ar putea să fie dezamăgiți Am așteptări la un bărbat cu care să pot să comunic. Există divergențe, există diferențe, poate mentalități diferite, dar atât timp cât comunici, eu cred că poți să rezolvi orice".

Totodată, Valentina Pelinel spune că și-ar dori să se recăsătorească.

"Normal că mă mai văd măritată încă o dată. Sunt abia la primul divorț. Doar o dată mă mai văd măritată, păi altfel ce facem, o ținem așa într-un divorț și o căsătorie. Sunt ok după divorț, sunt bine. Auzisem și eu teoria asta că e foarte greu de trecut printr-un divorț și că e așa ceva care se rupe în tine, dar n-am simțit asta, pentru că noi ne-am gândit de mult și am luat hotărârea împreună. Nu a fost un șoc. Toți avem Karma noastră și avem un drum alături de cineva, cred că drumul nostru împreună a trebuit să se termine. Nu cred că un amant sau o amantă desfac o căsătorie, ci doar când nu se mai înțeleg. De asta nu am ieșit să dezmint, noi am ținut totul foarte, foarte privat. Noi suntem într-o relație civilizată și acum", a precizat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, una dintre cele mai bine cotate manechine din România, a format, tip de șapte ani, un cuplu cu democrat-liberalul Cristian Boureanu. 

La momentul divorțului, presa din România arunca pe piață informația potrivit căreia între frumoasa blondă și fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, ar fi existat o legătură extraconjugală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel