Valentin Costea a murit. Soțul prezentatoarei Diana Mariş Costea fusese bătut crunt de un angajat
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Soțul prezentatoarei TV Diana Mariş Costea, Valentin Costea, din Arad, a murit, miercuri, în jurul orei prânzului, la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde era internat. 

Valentin Costea intrase în moarte cerebrală, săptămâna trecută. Miercuri, el a pierdut, la doar 36 de ani, lupta cu viaţa. Medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara au spus, potrivit Adevărul, că Valentin Costea a murit în urma unui stop cardiac. 

"Pacientul era în moarte cerebrală de la începutul săptămânii trecute, fapt confirmat neurologic, stare care era ireversibilă", a declarat Marius Craina, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara. 

Dorel Daniel Hodiş, agresorul lui Valentin Costea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El și-a recunoscut fapta și a declarat că a vrut să fure bani din cauza sărăciei, afirmând că i-a fost jenă să îi ceară lui Valentin bani împrumut, pentru că-l mai împrumutase şi cu alte ocazii. Valentin Costea l-a prins pe tânăr în timp ce încerca să fure și a fost bătut cu bestialitate de acesta, în atelierul său de tunning auto. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel