Vâlcu: Rusia se mai ține în două cuie pe care Xi Jinping le are în buzunar. Ar face bine să-l termine pe acest Putin
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele Rusiei ar fi devenit ”paranoic” după cum a observat jurnalistul Val Vâlcu, Vladimir Putin venind cu ceea ce se presupune a fi valiza nucleară după el la o înmormântare. 

În lumina faptelor de azi care au îngrijorat o întreagă comunitate internațională, jurnalistul Val Vâlcu a observat că Vladimir Putin a devenit ”paranoic”, afișându-se cu valiza ce poate lansa un atac nuclear. 

”Eu am o mică observație. Nu știm dacă este Vladimir Putin sau un personaj care seamănă foarte bine cu Vladimir Putin, caz în care grasul ăla cu servieta cară doar niște snacksuri. Pentru că e paranoic, pentru că se ferește să apară în public”, a spus Val Vâlcu într-o intervenție la Antena 3. 

Xi Jinping și Putin, doi conducători ce se aseamănă

Discuția a fost condusă apoi către temerile din prezent ale ”țarului de la Kremlin”. 

”Este și sentimentul de frică? Adică în caz că se întâmplă ceva, să fie cu el valiza nucleară?”, a întrebat jurnalista Cătălina Porumbel. 

”Să îi fie frică lui Putin? Nu. Lui Putin îi este frică să nu fie otrăvit, să nu fie printre florile alea una care e stropită cu cine știe ce substanță, așa cum a făcut și el altora, cu Noviciok, cu poloniu radioactiv și așa mai departe. Dacă îi este frică de ceva, de asta îi este frică, dar eu nu mă gândesc neapărat la Putin. Uite, tovarășul Xi Jinping, că tot mergem pe metafore și spunem ”China are politică, diplomație”. Aiurea! Xi, ăsta, vrea să se eternizeze la putere. Președinții au stat câte două mandate și au plecat din China, de la Hua Guofeng și până astăzi. Xi îl vrea pe al treilea, pe al patrulea și așa mai departe. Aici s-ar asemăna cu Putin. Pe de altă parte stă foarte bine domnul Xi, își bea ceaiul de iasomie pe prispa vilei de lux. Nu cred că vrea să îi cadă ploaie radioactivă în cap. Ar face bine să îl termine pe acest Putin, cât se mai ține Rusia în cele două cuie pe care le are domnul Xi în buzunar”, a mai spus jurnalistul Val Vâlcu. 

Putin, cu valiza nucleară după el 

Vladimir Putin și-a dus astăzi ”valiza nucleară” la înmormântarea unui politician de extremă dreaptă într-o catedrală din Moscova, stârnind temeri legate de un potențial atac, scrie The Guardian. Liderul rus a fost însoțit de un bărbat într-un costum care transporta servieta capabilă să lanseze un atac nuclear de la distanță, în timpul ceremoniei pentru ultranaționalistul Vladimir Jirinovski.

De asemenea, cei îndoliați au fost nevoiți să facă coridor atunci când președintele și-a adus omagiul către Jirinovski, arătându-și astfel temerile cu privire la o tentativă de asasinat în Catedrala Hristos Mântuitorul. Citește continuarea AICI.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel