Daniel Chiţoiu, accident. Val Vâlcu: Cei care se agită că e corupție multă în România nu se sperie?
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Joi după amiaza a avut loc un teribil accident în care a fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu, iar două persoane au murit pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeș.

Val Vâlcu a reacționat, într-o emisiune tv, față de gravitatea acestui fapt, dar și față de numărul mare de accidente cu victime care se petrec în România:

”Sunt peste 2.000 de astfel de cazuri pe an. Conducem în topul accidentelor rutiere cu morți și răniți, din Europa, iar 32 până la 35.000 de oameni rămân infirmi în urma acestor accidente și nimeni nu vrea să facă nimic. Suntem țara în care oamenii își doreau amenzi suportabile. Când s-a încercat creșterea amenzilor de circulație, oamenii au spus că nu ne putem permite, de parcă pleci la drum și-ți iei bani la tine cât îți trebuie ca să pui benzină sau motorină și ulei, și cât îți trebuie pentru amendă. Cei care se agită că e corupție multă în România nu se sperie și de cât de mulți morți sunt în trafic?”, a spus jurnalistul DC News, Val Vâcu, într-o intervenție la România TV, joi seara.

Discuțiile au ajuns și la necesitatea creșterii amenzilor și la alte măsuri drastice, în special în accidentele mortale: ”Mașina, autovehiculul, este instrument al infracțiunii. Când mergi cu 21 de kilometri peste limita admisă de viteză, mașina trebuie să rămână ca arma crimei”, a completat Val Vâlcu.

Citește și: Două persoane decedate în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Dosar penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel