Data publicării:

Vâlcea: Un bărbat din Guşoieni a fost arestat preventiv pentru că şi-ar fi ucis fratele

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un bărbat din comuna Guşoieni a fost arestat preventiv pentru omor asupra unui membru al familiei, după ce în urmă cu cinci zile şi-ar fi ucis fratele, într-un conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool, au informat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. 

Potrivit sursei citate, moartea victimei ar fi rezultat după ce s-ar fi lovit cu capul de o sobă, cadavrul său fiind găsit a doua zi într-un şanţ din localitate de nişte localnici, care au anunţat prin 112 poliţia. 

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în data de 28 august 2019, pe fondul consumului de alcool, între inculpat şi fratele său, victima D.I., a izbucnit un conflict, în care cei doi s-au îmbrâncit reciproc. La un moment dat, inculpatul a împins-o puternic pe victimă, ocazie cu care, aceasta din urmă s-a lovit cu partea din spate a capului de soba din una din camere, decedând în urma agresiunii. Potrivit fişei de constatări preliminare s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat leziunilor suferite de victimă la nivelul capului, respectiv traumatism cranio cerebral cu fractură de coloană cervicală", se arată în comunicatul Parchetului Vâlcea. 

Bărbatul a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute, magistraţii Tribunalului Vâlcea dispunând arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel