Val Vâlcu, după ce jurnalista Cătălina Porumbel a zis că Nicușor Dan a devenit tată: Aș vrea să vă rog să ieșiți din grotă, știu că o să o facă oricum Mircea Badea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Photos / Ilona Andrei
Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o remarcă interesantă față de noul membru al familiei primarului general al Capitalei, Nicușor Dan.

Partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume miercuri, 25 mai, al doilea copil al cuplului. De această dată, Primarul General al Bucureştiului devine tată de băiat. 

Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru, manager la o mare firmă auto, formează un cuplu de mai mult timp.

Cei doi mai au o fetiță, Aheea, născută tot în luna mai, în anul 2016.

La acel moment, când a devenit tată pentru prima oară, Nicuşor Dan, scria pe pagina sa de Facebook că trăiește cea mai fericită zi din viața lui:

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, spunea, în 2016, Nicușor Dan. 

Val Vâlcu, despre cel de-al doilea copil al primarului general

Jurnalistul Val Vâlcu a fost prezent în emisiunea Cătălinei Porumbel de la Antena 3, unde a făcut o remarcă interesantă despre cel de-al doilea copil al primarului general, pe fondul Forumului Economic de la Davos și al unei corectitudini politice tot mai accentuate:

„În primul rând aș vrea să vă rog să ieșiți din grotă, știu că o să o facă oricum Mircea Badea când va avea emisiunea. Am auzit, ora trecută, cum spuneați că Nicușor Dan e tatăl ... Domne'le, Nicușor Dan a devenit Părinte 2 al unui copil, nu al unui băiețel, că poate alege să fie ce vrea domnia sa. Vă rog, atenție, că despre asta e vorba, de fapt, la Davos, nu?

Odată cu globalizarea a venit și această corectitudine politică, deci vă rog frumos! Oricum o făcea Mircea Badea peste câteva ore. Iar la Davos, ce să zic, sunt niște agenți constatatori, se duc și ei la Davos cum merge nobilimea română la Brașov, de Revelion, să dea 1000 de euro pe o noapte de stat în picioare sau la mare la nu știu ce club.“, a spus, la Antena 3, jurnalistul Val Vâlcu. Declarația a fost făcută în emisiunea jurnalistei Cătălina Porumbel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel