Val Vâlcu, DENUNȚ la adresa Poliției. Furt, imagini din cartierul Tei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adrian Puiu a publicat pe un grup de pe Facebook o filmare a unui furt dintr-o mașină care a avut loc în noaptea de 28 spre 29 ianuarie în Cartierul Tei din București.

"Revin cu o filmare completă a furtului din cartierul Tei. Vă rog distribuiți, poate reușim să îi găsim pe "binevoitori" și nu o mai pățesc și alții", a scris Adrian Puiu în dreptul imaginilor surprinse de camerele de luat vederi.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că bărbatul ar trebui să se lase păgubaș, dat fiind faptul că a avut o experiență asemănătoare și nimănui din secția 7 de Poliție nu i-a păsat.

"Anul trecut, în același cartier, mașina parcată o oră a fost spartă, seara, nu în miezul nopții. Polițistul NU a luat amprente, a făcut o poză și a aruncat dosarul la sertar, așteptându-ne să lăsăm baltă cazul. Nici nu l-a înregistrat, vreo două zile, să se ferească de AN. Nici nu ne-a spus că trebuie să demarăm proceduri pentru asigurare. Nimic. Abia aștepta să dispărem din viața lui. Apoi m-a pus, timp de peste o lună, pe drumuri, pentru autorizația de reparație: ba că e în concediu, ba că s-a închis registratura (trebuie să-ți iei concediu, că ei lucrează doar dimineața, seara nu poți decât să depui reclamații). Cred că ar trebui postată o filmare și de la Secția de poliție plus ceva cercetări (niște teste, ceva disciplină, o comparație cu rezultatele altor secții, ceva schimbări la vârf). Altfel, degeaba căutați hoțul/hoții din parcare", a scris ziaristul Val Vâlcu pe Facebook, acolo unde a distribuit și filmarea cu furtul din cartierul Tei.

Jurnalistul a spus că vrea să vadă cum se va soluționa acel dosar și, mai ales, cum s-ar putea rezolva dacă polițistul nu a luat amprente și nici nu a căutat camerele de supraveghere. Probabil îi era clar că nu va găsi niciodată hoțul și, în acest caz, de ce să se mai deranjeze.

[citeste si]

Dumneavoastră ați trecut prin astfel de situații?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel