Val Vâlcu, DC News, Premiul pentru Excelența în Jurnalism Economic la Gala Topul Național al Firmelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ediția jubiliară a Galei Topul Național al Firmelor 2018 organizată  de Camera de Comerț și Industrie a României a reunit, miercuri seara, la Romexpo firmele care au performat în ultimul an.

În prezența  președintelui CCIR, Mihai Daraban, a președintelui României, Klaus Iohannis, a ambasadorului SUA în România, Hans Klemm și a sutelor de invitați, Gala Topul Național al Firmelor și-a premiat reprezentanții mediului de afaceri care au performat în acest an.

Val Vâlcu, directorul DC News, s-a aflat, pentru prima dată, nominalizat la Premiul de Excelență pentru Jurnalism Economic, premiul fiind înmânat de  președintelui CCIR, Mihai Daraban.

"Mulțumesc domnule președinte, primesc această distincție, fiind onorat de ea, ca o apreciere a efortului de echipă de la DC News, un site cu o dinamică puternică. Recent am lansat un nou site, DC Business pentru comunitatea de afaceri, sperând că la următoarea ediție a Galei Topului Național al Firmelor colega mea de la DC Business, Elena Cristian, se va afla în locul meu aici. Încă o dată vă felicit și vă mulțumesc", a declarat Val Vâlcu. 

La această categoria au mai fost premiați Monica Ghiurco, de la TVR, pentru promovarea  mediului de afaceri și  Cristian Grosu, de la Curs de Guvernare.

Vezi si: Iohannis critică Guvernul: Un nou atac- VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel