Val de ACCIDENTE grave luni seară cu multiple victime. Un om a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: IPJ Sibiu
Foto: IPJ Sibiu
Mai multe accidente rutier s-au produs în această seară pe șoselele din România. O persoană a murit, iar mai multe au fost rănite. 

Un bărbat de 83 de ani a murit, luni seara, după ce mașina pe care o conducea a lovit un alt autoturism, în care se aflau patru persoane. Accidentul s-a produs pe un drum județean din Neamț, scrie Mediafax. 

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 208 G, în județul Neamț. Din primele cercetări făcute de polițiști a reieșit că, o mașină condusă de un bărbat de 83 de ani, din Piatra Neamț, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din Roman, ce circula din sens opus.

Mai multe persoane rănite

În urma accidentului, șoferul nevinovat și alte trei persoane cu vârste cuprinse între 31 și 45 de ani, pasageri în autoturismul său, au fost rănite. Starea bărbatului de 83 de ani a fost critică și, din păcate, manevrele de resuscitate au rămas fără rezultat, medicii declarând decesul acestuia.

Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Accident cu șase victime, între care doi copii, în județul Dolj


Șase persoane, între care doi copii, au fost rănite, luni, într-un accident produs între două mașini, pe raza localității Moțăței, la intersecția unui drum județean din Dolj cu Drumul Național 56, mai scrie Mediafax. 

Accidentul a avut loc pe raza localității Moțăței, la intersecția DJ 561 A cu DN 56. Din primele cercetări efectuate de polițiștii, a reieșit faptul că o mașină condusă de un bărbat de 42 de ani, din Strehaia, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un femeie de 35 de ani, din Calafat.

Au ajuns la spital 

În urma evenimentului rutier, șoferul din Strehaia, o femeie de 45 de ani și doi copii, unul de 12 și altul de 16 ani, toți pasageri în autoturismul respectiv, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, femeia din Calafat, care se afla la volanul celeilalte mașini, precum și pasagerul dreapta față, o femeie de 34 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate și ele la spital.

Femeia de 35 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cazul bărbatului urmează să îi fie recoltate probe biologice la spital.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accident între un TIR, o camionetă și o mașină pe Autostrada Sibiu - Deva

Un accident grav a avut loc luni seara pe Autostrada Sibiu - Deva, în dreptul localității Aciliu, patru persoane fiind rănite. Accidentul s-a produs între un TIR, o camionetă și un autoturis, conform Mediafax.

Potrivit ISU Sibiu, accidentul s-a produs la km 276, în dreptul localității Aciliu, pe sensul spre Sebeș. Patru persoane au fost implicate în accident, dintre care una este încarcerată.

ISU Sibiu intervine de urgență cu trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și un echipaj de descarcerare. De asemenea intervine și un echipaj SAJ.

Șoferul camionetei a fost descarcerat și a primit îngrijiri medicale, apoi a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și cu traumatism la picior. Celelalte trei persoane au primit îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital. Traficul rutier se desfășoară restricționat, pe banda de urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel