Val de accidente în ţară, din cauza ploii şi a ninsorilor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Artyom Kulakov, Pexels
Fotografie de la Artyom Kulakov, Pexels
Mai multe accidente rutiere grave au avut loc duminică, din cauza ploii şi a ninsorilor. 

După cum transmit corespondenţii RRA, o autospecială de stingere a Detaşamentului de Pompieri Slatina s-a răsturnat pe marginea drumului în timp ce se deplasa la un eveniment rutier produs pe acelaşi tronson din judeţul Olt, în zona Brebeni-Cotmeana.

În municipiul Galaţi, un şofer de taxi a intrat pe contrasens într-un sens giratoriu şi a lovit un autovehicul care circulă regulamentar. A abandonat autoturismul şi a părăsit locul accidentului în urma căruia cele două persoane din maşina lovită au ajuns la spital.

Şi tot în judeţul Galaţi, un bărbat de 66 de ani a murit după ce a pierdut controlul şi s-a răsturnat cu autovehiculul pe care îl conducea pe raza localităţii Fârţăneşti. Un alt accident în care au fost implicate două maşini a dus la întreruperea traficului rutier pe Drumul Naţional 1 Ploieşti-Braşov, în zona oraşului Sinaia.

Centrul Infotrafic al Poliţiei mai atrage în mod deosebit atenţia asupra ceţei, care reduce în mod semnificativ vizibilitatea pe artere rutiere din judeţele Botoşani, Sălaj, dar şi Tulcea şi Constanţa, pe A2. Şi pe tronsonul Ovidiu-Agigea de pe A4, vizibilitatea este redusă sub 200 de metri, scrie Rador. 

Un mort şi trei răniţi în Olt 

Un bărbat a murit şi alte trei persoane, între care şi un copil în vârstă de doi ani, au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică pe un drum judeţean între localităţile Brebeni şi Coteana, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban.

În accident, ce a avut loc pe DJ546, au fost implicate două autoturisme, una dintre maşini fiind condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, iar volanul celeilalte maşini aflându-se o femeie în vârstă de 32 de ani.

"Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, unul condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani, iar celălalt de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt. În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina" a spus Claudiu Şerban.

Din maşina condusă de bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost transportată la spital o pasageră, iar din cealaltă maşină implicată în accident au fost transportaţi la spital şoferiţa, un copil în vârstă de doi ani şi un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, bărbatul în vârstă 35 de ani, transportat la spital, a decedat.

Şoferii celor două maşini au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, scrie Agerpres. 

Trafic rutier blocat pe DN7

Traficul rutier este blocat total duminică după-amiază pe DN 7, Valea Oltului, din cauza unui copac căzut pe carosabil în zona Lazaret, la kilometrul 241, în apropiere de limita cu judeţul Vâlcea.

Potrivit IPJ Sibiu, nu sunt semnalate incidente soldate cu victime sau pagube materiale.

ISU Sibiu a informat că pompierii militari sibieni intervin de urgentă cu o autospecială pe Valea Oltului pentru îndepărtarea copacului căzut pe carosabil.

La faţa locului intervine şi un echipaj de la Electrica, precum şi SVSU Boiţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel