Val de accidente în România, din cauza poleiului. Carambol cu 17 autovehicule, între care o ambulanţă, în Brașov
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Val de accidente în România, din cauza poleiului. Carambol cu 17 autovehicule,, între care o ambulanţă, în Brașov / Foto: Pixabay, de Alexas_Fotos
Val de accidente în România, din cauza poleiului. Carambol cu 17 autovehicule,, între care o ambulanţă, în Brașov / Foto: Pixabay, de Alexas_Fotos
Mai multe accidente grave s-au produs în România.

Un carambol în care au fost implicate 17 autovehicule, între care o ambulanţă, a avut loc, duminică dimineaţă, pe DN1, în Braşov, în zona Dârste, pe fondul poleiului depus pe un pod, transmite Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, coliziunea în lanţ a avut loc pe sensul de mers către Bucureşti. În urma impactului între vehiculele implicate au rezultat doar avarii, nefiind rănită nicio persoană. Evenimentul s-a petrecut din cauza poleiului depus pe un pod din acea zonă, precizează sursa citată. Traficul a fost reluat la acest moment.

Doi soți din Buzău, răniți într-un accident pe DN 15D

Doi soţi în vârstă de 43 ani, din judeţul Buzău, au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac situat lângă DN 15D, în localitatea Ruginoasa, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

"Din primele cercetări a reieşit că un conducător auto, în vârstă de 43 ani, din judeţul Buzău, care circula pe direcţia Piatra-Neamţ - Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un copac. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unei pasagere, în vârstă de 43 ani, din Buzău", a declarat subinspectorul Ramona Ciofu.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Caraş-Severin: Un tânăr a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, pe DN 6

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc duminică pe DN 6, în afara localităţii Bucoşniţa, din judeţul Caraş-Severin.

În urma accidentului, cele trei persoane rănite, doi cetăţeni bulgari şi un tânăr de 19 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), din primele cercetări a rezultat că un autoturism înmatriculat în Caraş-Severin, care se deplasa de la Orşova spre Caransebeş, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum la ieşirea dintr-o curbă uşoară la dreapta. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat pe sensul opus de mers, unde a lovit cu partea lateral stânga o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, condusă de un cetăţean bulgar de 63 de ani.

În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părţii carosabile, rezultând rănirea şoferului şi a unui pasager de 38 de ani, tot cetăţean bulgar.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Autoturismul a fost găsit pe acostamentul sensului de mers Orşova-Caransebeş, iar doi tineri, de 19 şi 22 de ani, din comuna Slatina-Timiş, au fost găsiţi în afara maşinii, pe banda de circulaţie, cel de 22 de ani fiind decedat, iar celălalt în stare de şoc.

"Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili cine a condus autoturismul în cauză. La testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 19 ani, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, tânărul de 22 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a precizat IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru a se stabili, cu exactitate, cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. 

Dâmboviţa: Doi morți și un rănit într-una ccident pe DN 71

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită, sâmbătă, într-un accident pe DN 71, în localitatea dâmboviţeană Doiceşti, după o coliziune între un TIR şi un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

"La locul accidentului au fost găsite trei victime, dintre care două încarcerate. Au fost demarate imediat manevrele de descarcerare ale celor două persoane prinse în autoturism, acestea fiind extrase în scurt timp şi predate echipajelor medicale. Toate victimele au fost găsite inconştiente. Pentru doi bărbaţi, pasageri în autoturism, a fost declarat decesul, iar a trei a victimă, un bărbat, a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte", precizează ISU Dâmboviţa.

La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de intervenţie cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe. Cazul rămâne în atenţia poliţiştilor.

"Poliţiştii efectuează cercetări urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", anunţă IPJ Dâmboviţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel