Data actualizării:
Data publicării:

Val de accidente în România. Carambol pe A2 București - Constanța

Autor: Darius Muresan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mai multe accidente rutiere au avut loc joi și vineri în România.

Accident în Argeș

Un accident rutier s-a produs în Argeș. Cinci persoane, între care trei copii, au fost rănite, joi seara, în urma unui accident rutier produs în comuna argeşeană Davideşti.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Pompierii au intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Forţele de intervenţie ajunse la locul solicitării au identificat cinci victime, care în urma monitorizării au fost transportate la spital. A fost vorba despre doi adulţi, unul de sex feminin şi unul de sex masculin şi trei minori", au transmis reprezentanţii ISU Argeş. 

Doi minori în vârstă de 14 ani, răniţi după ce au căzut de pe ATV în Neamț

 

Doi minori, ambii cu vârsta de 14 ani, au fost răniţi după ce ATV-ul pe care se aflau s-a defectat şi au căzut, în localitatea Rediu, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce un minor în vârstă de 14 ani conducea un ATV neînregistrat, pe fondul unei defecţiuni tehnice ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi căzut. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorului care conducea vehiculul şi a unui alt pasager în vârstă de 14 ani", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, pentru a li se acorda îngrijirile medicale de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi fără permis de conducere.

Circulaţie oprită pe DN 67B, în urma unui accident mortal în Vâlcea

 

Circulaţia este oprită, vineri, pe DN 67B, pe raza localităţii Creţeni din judeţul Vâlcea, ca urmare a unui accident mortal, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. În accidentul rutier, soldat cu moartea unei persoane, au fost implicate două autovehicule. Circulaţia a fost oprită complet, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, mai precizează Centrul Infotrafic, conform Agerpres.

Accident pe Autostrada Soarelui. 11 oameni implicați într-un carambol

Un accident rutier s-a produs, vineri dimineaă, pe Autostrada A2, între Medgidia și Constanța, pe sensul către Marea Neagră. Conform SAJ Constanța, la fața locului au intervenit echipaje de urgență, două echipaje SAJ B2, dar și un echipaj SMURD B.

Potrivit celor mai recente informații, 11 persoane au fost implicate în accident, dintre care trei copii cu vârste între 10-15 ani. Șase persoane, dintre care trei adulți și trei copii, au fost evaluate de personalul medical la locul incidentului, însă au refuzat transportul la spital.

Accident rutier, urmat de incendiu, în Iaşi

Un TIR, o autoutilitară şi un autoturism au fost implicate într-un accident, vineri dimineață, în Iași. Apoi, a avut loc un incendiu.

"Astăzi, 16 august, în jurul orei 7,50, Dispeceratul Integrat ISU SMURD Iaşi a fost înştiinţat prin sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier în municipiul Iaşi, bulevardul Ţuţora, între un autocamion şi două autoturisme. De urgenţă au fost direcţionate două autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi. La sosirea forţelor de intervenţie la locul solicitării de pe strada Primăverii, cabina unui autocamion se afla în flăcări. Accidentul s-a produs între un TIR, o autoutilitară şi un autoturism", a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Două victime, conducătorii autoutilitarei şi cel al autoturismului, au fost asistate medical la faţa locului de echipajul de prim ajutor calificat, însă au refuzat transportul la spital.

"În urma evenimentului rutier au rezultat două victime conştiente şi neîncarcerate. Acestea au fost examinate medical al faţa locului, dar au refuzat transportul la spital", a mai zis purtătorul de cuvânt.

El a subliniat faptul că în urma evenimentului a ars cabina TIR-ului, iar autoutilitara şi autoturismul au fost avariate în partea din faţă.

"Incendiul s-a produs în urma accidentului rutier şi a unui cablu electric defect. Cazul a rămas în atenţia autorităţilor pentru cercetări", a declarat Onofreiasa, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel