Data publicării:

Vadim Tudor, atac fără precedent la adresa Olguței Vasilescu

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a scris pe Facebook două texte fără precedent la adresa fostei sale colaboratoare, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Vadim Tudor ar fi fost deranjat de faptul că edilul Craiovei ar fi ridicat cadavrul fotbalistului Costică Ștefănescu de la morgă pentru a-şi face imagine în faţa suporterilor.

Supărarea lui Corneliu Vadim Tudor ar fi pornit de la faptul că edilul Craiovei a ţinut ca întreg alaiul de la înmormîntarea lui Ştefănescu „să treacă prin faţa primăriei Craiova şi să-i dea, ei, Onorul (?!)”.

 Vadim Tudor o acuză pe Olguţa Vasilescu că, împreună cu a doua soţie a lui Ştefănescu, a pus la cale luarea peste noapte a sicriului de la o morgă din Bucureşti pentru ca înmormîntarea la Craiova să-i aducă primăriţei un plus de imagine, mai ales după ce aceasta şi-a înscris propria echipă în Liga a II-a.

"L.O. Vasilescu e pusă pe confiscări de morţi. N-a putut să confişte craniul lui Mihai Viteazul? Nu-i nimic, a confiscat trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu!," a scris Vadim pe Facebook.

 "Incredibil cît de urît îmbătrîneşte fata asta, Lia Olguţa Vasilescu! (În poză e brunetă, dar între timp şi-a schimbat culoarea, aşa cum a schimbat şi partidul – e blondă.) Are numai idei tîmpite. Ea pretinde că e patrioată (locală) şi se forţează să aducă în Cetatea Băniei tot ce vrea muşchiul ei".

Vadim Tudor reaminteşte faptul că Olguţa Vasilescu a vrut în urmă cu un an să aducă la Craiova şi capul lui Mihai Viteazul, promiţând că va face cercetări şi pentru găsirea restului trupului domnitorului pe Cîmpia Islaz!

"A încercat, acum un an, să mute craniul lui Mihai Viteazul, de la Mînăstirea Dealu la Craiova. Pretextul era foarte subţire: cică acolo, la Craiova, s-ar fi născut Voievodul. Aiurea. El s-a născut în Tîrgul de Floci, din Bărăgan. A fost, mai tîrziu, Ban al Craiovei, dar asta e cu totul altceva.

 Nu ştia ea, L.O. Vasilescu, ce să mai pîndească, ce să mai născocească. Şi a venit pleaşca: a murit fotbalistul Costică Ştefănescu! Nici nu s-a răcit bine şi, vorba aia, pachet la Craiova, rapid! Toată lumea ştia că trupul neînsufleţit al fostului căpitan al Naţionalei va fi depus, o zi (joi), la Casa Fotbalului, din Capitală. Aşa era normal, pentru cineva care debutase la Steaua şi avea admiratori şi în Bucureşti, care ar fi dorit să depună o floare, să-i aducă un ultim omagiu. Aiurea! Nimic nu contează în faţa ambiţiei bolnave a tovarăşei Vasilescu! Aceasta s-a înhăitat cu cea de-a doua nevastă a celui decedat şi ambele s-au războit cu prima nevastă, fostă dansatoare, mama copiilor lui Costică Ştefănescu. Ce a ieşit, se vede. O ţigănie. O păduchelniţă. La adăpostul tainei, pe furiş, sicriul a fost dus, glonţ, la Craiova. Ce ruşine! Ia-l acasă, Vasileasco, dacă vrei să te faci stăpînă şi pe vii, şi pe morţi. Ceva bun pentru oraşul ăla n-ai făcut – numai scandaluri şi ifose de ţoapă. Pe ce punem pariu că o să-ţi rupi gîtul? De la ce? De la afaceri, băutură şi… bărbaţi!", a mai scris Vadim pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel