Vadim: Sandu e un nemernic, fac ceva pe biletele lui! Dacă n-ar fi bolnav ...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Sandu DNA
Mircea Sandu DNA

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor lansează un atac virulent la adresa președintelui FRF Mircea Sandu, despre care spune că "dacă n-ar fi bolnav, așa cum e, i-aș arde două palme în fiecare zi când l-aș vedea".

"Dacă România pierde cu Ungaria și ratează calificarea la Campionatul Mondial din 2014, ar trebui ca Mircea Sandu și Victor Pițurcă să demisioneze?", l-am întrebat pe europarlamentar:

"Ar trebui să se facă o Federație Română de Barbut și să-i punem șefi acolo, că la barbut se pricep cel mai bine. Ei trebuiau să demisioneze de mult. Mircea Sandu este un nemernic! Dacă n-ar fi bolnav, așa cum e, i-aș arde două palme în fiecare zi când l-aș vedea. A privatizat Federația Română de Fotbal ăsta? Un jucător de nota șase. Asistă pasiv, ba chiar contribuie la prigonirea unor mari cluburi din România - Politehnica Timișoara, Universitatea Craiova și mai nou Rapid București. Are ăsta dreptul moral să conducă Federația Română de fotbal?"

Cât despre invitația la meci lansată de președintele FRF către familia copilului ucis de câini, Corneliu Vadim Tudor ne-a declarat:

"E nebun la cap! Ce legătură are una cu alta? Fac ceva pe biletele lui! De asta au nevoie oamenii ăia la ora actuală?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel