Vadim: Îi batem pe unguri de o să le sune palinca în cap. Cine crede că va marca
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor se declară optimist în privința partidei România - Ungaria, de vineri seara, de pe Arena Națională.

"Am convingerea că o să-i batem de o să le sune palinca în cap, pentru că de cel puțin 30 de ani fotbalul românesc e cu mult peste fotbalul maghiar, și la nivel de club și la nivel de națională. Nu-mi place Victor Pițurcă, el trebuia să-și dea demisia după catastrofala dublă, 1-8, cu Olanda. Nu și-a dat-o, că nu are bun-simț. Iar acum dovedește din nou că nu are bun-simț, că nu-l bagă pe fotbalistul numărul unu al generației sale, Adrian Mutu. Nu a găsit nici un loc pentru Latovlevici, care era foarte bun, nu pe stânga, unde de asemenea e foarte bun Raț, dar la mijloc, pentru că el e un piston excepțional la Steaua. L-a băgat pe Mățel, pe care eu l-am poreclit «intestinel», pe Maxim, care nu m-a convins, pe Pintilii, care din primele minute ia cartonașe, care se metamorfozează din galben în roșu.

Dar per total, eu sunt convins că vom avea un iureș și o furie, care încă din primele minute o să modifice tabela de marcaj. Ori Marica, ori Torje o să dea gol", a declarat Corneliu Vadim Tudor pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel