Vaccinare România. De la 60% se RIDICĂ restricțiile. Florin Cîțu anunță mai multe posibile relaxări. Când se renunță la mască pe stradă
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 19 apr, 22:09
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay
Premierul Florin Cîțu a vorbit despre revenirea la normalitate. 

”Dacă românii vor să revină la normalitate, avem dozele, putem să avem 50% dintre persoane vaccinate la sfârșitul lunii mai. Acestea sunt obiectivele.” a afirmat premierul Florin Cîțu, la Digi24, unde a spus ”La 60% din populație vaccinată, am putea ridica restricțiile”. Restaurantele și hotelurile în care tot personalul e vaccinat ar putea avea un statut special, astfel încât să nu se mai închidă în funcție de rata de incidență, după cum a precizat prim-ministrul. 

”La sfârșitul lunii mai, avem nevoie de 5 milioane de persoane vaccinate, ca să putem să deschidem, să revenim la normalitate” a spus Florin Cîțu, care a precizat că se pregătesc scenariile pentru după 1 iunie. După 70% persoane vaccinate, se va vorbi despre renunțarea la mască în spațiul public.

”Dacă ai avut acces la vaccin și nu vrei să te vaccinezi, o să fie complicat” a mai precizat Florin Cîțu, care a confirmat că persoanele vaccinate ”vor avea acces în față”, acesta fiind semnalul dat de industrii. 

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro